Welkom op Timmerhuis.info
Bel ons: 06-21531139

Hardenbergerweg 201, Langeveen

€99.000
  • Listing type: Te koop
  • Kamers 2
  • Badkamers 1
  • Perceelgrootte 139
  • Woonoppervlakte 139
  • Aanbod soort: Appartement

Omschrijving

Kleinschalig, sfeervol en middenin het dorp. Een primeur voor Langeveen, 7 koopappartementen in het dorp. De bestaande woning aan de Hardenbergerweg 201 wordt gesloopt waarna er op de ruime kavel een appartementengebouw wordt gebouwd in overeenstemming met de omliggende bebouwing.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, buitenberging en zo mogelijk zelfs een tuin! 

Begane grond
Op de begane grond worden 4 compacte appartementen gerealiseerd. U betreedt het appartement via de woonkamer met open keuken. De badkamer met wastafel, douche en toilet bevindt zich tegenover de slaapkamer. In de slaapkamer is ruimte voor een tweepersoonsbed. Bij twee appartementen bestaat er een mogelijkheid tot een tweede slaapkamer. Daarnaast hebben alle 4 de appartementen een eigen tuin die bereikbaar is via openslaande deuren.
De grondoppervlakten van de appartementen variëren van 35m² tot en met 139 m².
Deze appartementen zijn al te koop met een hypotheeklast van netto € 330,- tot € 470,- * per maand.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping zullen 2 appartementen gerealiseerd worden. Deze appartementen hebben een prachtige ruime woonkamer met open keuken. Via een ruime entreehal betreedt u de woonkamer met open keuken, binnen berging, 2e slaapkamer en badkamer. De binnen berging kan gebruikt worden voor wassen en drogen. De slaapkamer, gelegen aan de centrale hal, is voorzien van een inpandig balkon gericht op het zuidwesten.
Deze appartementen zijn al te koop met een hypotheeklast van netto € 620,- * per maand.

2e Verdieping
Op de bovenste verdieping zal een ruim 4-kamerappartement worden gerealiseerd. U betreedt de woning via een ruime gang van hieruit is de woonkamer met dakkapel, separate keuken met eveneens een dakkapel, de ruime berging, royale badkamer en een slaapkamer te bereiken. De 2e slaapkamer is te bereiken via de ruime woonkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Hier kan eventueel ook een ligbad geplaatst worden.
Deze appartementen zijn al te koop met een hypotheeklast van netto € 620,- * per maand.

Aanvullende kenmerken

Locatie

Neem contact met ons op