Welkom op Timmerhuis.info
Bel ons: 06-21531139

Hondsdraf 12, Vroomshoop

€244.100
  • Listing type: Te koop
  • Kamers 4
  • Badkamers 1
  • Perceelgrootte 336
  • Aanbod soort: Bouwkavel, Vrijstaande woning

Omschrijving

Zeer scherp geprijsde ruime vrijstaande “stolpkap” woning in klassieke uitstraling van de jaren dertig. Deze woning wordt standaard voorzien van een stenen garage, volledig traditioneel gebouwd, vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en opgetrokken uit hoogwaardige gevelstenen. De woning wordt onder volledige Woningborg garantie gebouwd door Aannemersbedrijf Hoek uit Tubbergen.

Deze ruime en zeer complete woning kent de volgende indeling:
Via de voordeur komt u in de ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vervolgens komt u de ruime L-vormige woonkamer binnen met aan de voorzijde de open keuken en aan de achterzijde een ruime zithoek. Vanzelfsprekend kan de indeling ook worden omgedraaid, zodat u de woonkamer aan de voorzijde krijgt. Vanuit de hal bereikt u middels de vaste trap de overloop. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer standaard is voorzien van een ruime kastenkamer. De ruime en standaard complete badkamer completeert de 2e verdieping. De 2e verdieping bereikt u middels de vaste trap vanaf de overloop op de 1e verdieping. Op deze verdieping heeft u voldoende ruimte om nog een extra hobbykamer te realiseren.

Het is mogelijk in overleg met de aannemer de woning op allerlei wijzen aan te passen aan de wensen van de klant (binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan).

Ook is het bespreekbaar uitsluitend de bouwkavel te kopen, zonder enige aannemersverplichting.

Aan de tekeningen, foto’s en art-impressies op deze site kunnen geen rechten worden ontleend!

Aanvullende kenmerken

Locatie

Neem contact met ons op